POLY-PRAT, S.A.

Empresa dedicada des del 1967 a la transformació de termoplàstics i els seus acabats (soldadura per ultrasons i inducció, muntatges, mecanitzats, etc).

Nau industrial de propietat de 1.700 m2 al polígon industrial del Prat de Llobregat, ben comunicat ja que es troba a tan sols 5 minuts de l’Aeroport de Barcelona, a 7 Km. del Port de Barcelona i connectat amb les principals carreteres.

La principal activitat de POLY-PRAT S.A.és la transformació de termoplàstics per injecció i compta amb un taller de motlles equipat amb maquinària de control numèric i equips d’electroerosió per al manteniment i reparació dels motlles.

POLY-PRAT S.A. disposa de màquines d’injecció modernes perfectament equipades des de 10 a 480 Tn, amb capacitat per injectar peces de microinjecció de 0,1 g fins a peces de 2.200 g. També disposa de màquines d’ultrasons de 2000 watts, torns, automatismes de muntatge, càmera climàtica i soldadura per inducció. Això permet lliurar els productes perfectament acabats als seus clients.

També disposa d’un Laboratori perfectament equipat amb equips de mesura com Màquina de mesurar per coordenades, Projector de Perfils i dinamòmetre.

Sistema de gestió de qualitat segons ISO 9001/15 des de fa 25 anys, IATF 16949/16 i ISO 14001 Sistema de gestió mediambiental certificat per DEKRA.

Principals sectors / productes

POLY-PRAT,S.A. col·labora en molts sectors com el de l’automoció, l’elèctric, cosmètic, packaging, ferrocarrils, hidràulica, pneumàtica, aixetes, publicitat, transport de mercaderies (bandes transportadores), ventiladors anticorrosius i per a atmosferes explosives (ATEX), peces industrials per a aplicació i acabats de superfícies, equips delevació, estampació per fred o calor.