Contacte

POLY-PRAT, S.A.
C/Vallés, 40-42 – 08820 El Prat del Llobregat (Barcelona)
Telf. 933701711info@polyprat.es

Formulari de contacte

En compliment del que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de Dades i la resta de legislacions en matèria de protecció de dades, us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran conservades de forma segura en un fitxer sota la responsabilitat de POLYPRAT S.A.

L’interessat presta el seu consentiment exprés al tractament de les seves dades de caràcter personal per a la finalitat de la gestió operacional, administrativa, comptable i fiscal derivada de la relació comercial amb vostè, acceptant expressament i inequívocament que les seves dades siguin cedides a les organitzacions directament relacionades amb POLYPRAT S.A.exclusivament per a la finalitat descrita, així com les que siguin exigides per la legislació vigent.

Les dades seran conservades durant el temps que es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir les obligacions legals que siguin aplicables.

Us recordem que en qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades per a aquestes finalitats enviat una comunicació escrita a POLY-PRAT S.A. C/ Vallès 40-42 08820 El Prat de Llobregat (Barcelona) o info@polyprat.es